Τα 

Eργα

 

ΕΡΓΟ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΝΟΣ (1) ΠΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΓΙΑ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ 12   ΠΕΑ. ΤΟΠΟΣ : ΚΑΛΑΜΑΤΑ.

 
 
 
 

ΕΡΓΟ: ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟΘΗΚΗΣ ΧΑΛΚΟΘΗΚΩΝ, ΠΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ ΚΤΙΡΙΟ ΓΡΑΦΕΙΩΝ, ΦΥΛΑΚΕΙΟ, ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ, ΕΞΥΠΗΡΕΤΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΑΘΗΝΑ 2004.

 
ΤΟΠΟΣ : ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ.  
 

ΕΡΓΟ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΠΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟΥ ΔΙΟΡΟΦΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ ΟΙΚΙΣΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΡΙΟ ΑΓΙΟΥ ΚΟΣΜΑ, ΕΞΥΠΗΡΕΤΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΑΘΗΝΑ 2004.

 
ΤΟΠΟΣ : ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ.  
 
ΕΡΓΟ : ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΠΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΓΙΑ ΣΤΕΓΑΣΗ TOY F-4E IMPROVED AVIONICS FAMILIARIZATION TRAINER.  
ΤΟΠΟΣ : ΑΝΡΑΒΙΔΑ ΗΛΕΙΑΣ.  
 
   
   
 

ΕΡΓΟ : ΠΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟΙ ΟΙΚΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑ ΟΙΚΙΣΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΕΓΑΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΗΣ ΣΟΥΔΑΣ.

  ΤΟΠΟΣ : ΣΟΥΔΑ ΚΡΗΤΗΣ.
   
 

ΕΡΓΟ : ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΠΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟΥ ΔΙΟΡΟΦΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ ΟΙΚΙΣΚΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΩΝ ΚΑΙ ΧΩΡΩΝ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΡΙΟΥ TRABOLLINO, ΕΞΥΠΗΡΕΤΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΑΘΗΝΑ 2004.

  ΤΟΠΟΣ : ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ.
   
 

ΕΡΓΟ : ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΠΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΩΝ ΟΙΚΙΣΚΩΝ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΩΝ ΑΥΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΕΓΑΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΣΤΟ AVIANO ΙΤΑΛΙΑΣ.

  ΤΟΠΟΣ : AVIANO ΙΤΑΛΙΑΣ.
   
 

ΕΡΓΟ : ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΠΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΩΝ ΟΙΚΙΣΚΩΝ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΩΝ ΑΥΤΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΤΕΓΑΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΝΑΥΠΗΓΕΙΩΝ.

  ΤΟΠΟΣ : ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ ΣΚΑΡΑΜΑΓΚΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΥΠΟΒΡΥΧΙΩΝ.
   
 

ΕΡΓΟ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΠΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΩΝ ΑΙΘΟΥΣΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΣΤΕΓΑΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ.

 
ΤΟΠΟΣ : ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ ΡΙΟ ΑΧΑΙΑΣ.  
 

ΕΡΓΟ: ΠΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟΙ ΟΙΚΙΣΚΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ TEST EVENTS 2003, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΘΗΝΑ 2004.

 
ΤΟΠΟΣ : ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ ΑΤΤΙΚΗΣ.  
 

ΕΡΓΟ : ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΠΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟΥ ΔΙΡΡΙΧΤΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΣΤΕΓΑΣΗ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΤΗΣ ΙΣΤ' ΕΠΚΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΕΞΥΠΗΡΕΤΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΤΕΓΑΣΗΣ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΑΘΗΝΑ 2004.

 
ΤΟΠΟΣ : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΑΥΛΕΙΟΣ ΧΩΡΟΣ ΠΡΩΗΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ''ΑΛΛΑΤΙΝΗ''.  
   
ΕΡΓΟ : ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΠΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΩΝ ΟΙΚΙΣΚΩΝ ΧΡΗΣΗΣ ΓΡΑΦΕΙΩΝ, ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ ΥΛΙΚΩΝ, ΧΩΡΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ, ΧΩΡΟΙ ΥΓΙΕΙΝΗΣ κλπ., ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΤΕΓΑΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΟΥ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ ΝΒC, ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ.  
ΤΟΠΟΣ : ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΑ ΜΕΡΗ ΗΤΟΙ :ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΤΑΔΙΟ (ΟΑΚΑ),ΚΩΠΗΛΑΤΟΔΡΟΜΙΟ ΣΧΟΙΝΙΑ, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΑΛΗΣ ΣΤΟ ΙΛΙΟΝ, ΠΑΛΗ ΣΤΗ ΝΙΚΑΙΑ, ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ, ΣΤΑΔΙΟ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑΣ, ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ.  
   
ΕΡΓΟ : ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΠΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΩΝ ΟΙΚΙΣΚΩΝ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΩΝ ΑΥΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ (CALATRAVA) ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ 2004.  
ΤΟΠΟΣ : ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΤΑΔΙΟ(ΟΑΚΑ) ΑΘΗΝΑΣ  
   
ΕΡΓΟ : ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΠΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΩΝ ΧΩΡΩΝ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ  ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΣΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ 2004.  
ΤΟΠΟΣ : ΜΑΡΟΥΣΙ ΑΤΤΙΚΗΣ.  
   

ΕΡΓΟ :  ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΠΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΩΝ ΟΙΚΙΣΚΩΝ & CONTAINER ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΕΓΑΣΗ ΤΩΝ ΣΕΙΣΜΟΠΛΗΚΤΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΣΕΙΣΜΟ ΤΗΣ 9ης ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 1999.

ΤΟΠΟΣ: ΑΤΤΙΚH

 
   

ΕΡΓΟ :  ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΥΟ ΠΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΩΝ ΥΠΟΣΤΕΓΩΝ ΚΑΙ ΧΩΡΟΙ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΕΓΑΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΤΩΝ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΩΝ (AGUSTA BELL) ΤΟΥ ΕΚΑΒ, ΣΤΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ.

ΤΟΠΟΣ: ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΡΟΔΟΥ ΚΑΙ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ.

 
   

ΕΡΓΟ :  ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΥΟ ΠΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ, ΤΟ ΕΝΑ ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΔΙΟΡΟΦΟ ΣΤΗΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ.

ΤΟΠΟΣ: ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ